Kycklingpasta med ädelost

4 personer

Ingredienser
300 g färsk eller torkad tagliatelle
125 g vit gräddädel
475 g kyckling, lårfilé eller kycklingfilé
1,5 msk olivolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2,5 msk balsamvinäger
100 g rucolasallad
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär osten i skivor och kycklingen i strimlor. Stek kycklingen i olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Häll över balsamvinäger. Varva pasta, kyckling, sallad och ost i en skål eller direkt på tallrikar. Stänk eventuellt över mera balsamvinäger.
Receptet kommer från Allt om mat.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s