Vårgrön filé

4 port

Ingredienser
500 g fläskfilé

2 dl vispgrädde
1 st hönsbuljongtärning
125 g fryst bladspenat
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk vetemjöl
1 knippe gräslök
1 knippe dill
1 msk fransk senap
1 msk smörSkär köttet i 2 cm tjocka skivor. Grovhacka spenaten. Vispa ut mjölet i en traktörpanna. Vispa i grädden och alla övriga ingredienser. Låt såsen koka upp under vispning. Bryn köttet i smör i en stekpannna. Salta och peppra. Lägg ner köttet i såsen och låt det puttra ca 5 min. Servera med lätt kokt sparris och potatis. Tips: Köttet kan stekas i förväg.
Recept från Arlaköket.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s