Chokladbollar

Ca 20 st

Ingredienser
100 gr margarin
1 msk kakao
4 msk strösocker
3 dl havregryn
1 msk vatten
2 msk pärlsocker

Blanda samtliga ingredienser utom pärlsockret ordentligt i en bunke. Rulla lagom stora bollar sv degen och doppa i pärlsockret. Färdigt!

Receptet kommer från ”Baka!” en receptbok från lekskolan i Åseda, från första halvan av 1970-talet. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s