Sista Ryttareliten #blogg100

Så var programmet Ryttareliten slut. I sex delar har vi fått följa Lisen och Peder, Daniel och Alexander samt Charlotte och Rasmus. Två hoppfamiljer och en dressyrfamilj som alla slåss för sina platser i Sverige-, Europa- och kanske världseliten.

Som en pendang till programmet på tv har det funnits en egen SVT play-serie, Ryttareliten: Stallet, där vi fått en inblick i hästskötarnas verklighet. I den här serien är det ett avsnitt kvar, och det ska sändas på fredag.

Efter att ha sett hela serien tycker jag att det har varit en bra serie som på bästa sändningstid gett inblick hur det är att kämpa där uppe i toppen. Visst har det varit en del glamour, men jag tycker också man ha fått se slitet, ovissheten och svårigheterna ryttarna brottas med.

Vill man fortsätta följa de här ryttarna (och andra) så finns de på bloggar, Facebook, Twitter och Instagram.

Just nu kan man på Instagram (hmwelovehorses) till exempel följa de svenska hästarna H&M Tornesch och Don Aurelio som är på väg i lastbil till världscupfinalen i Lyon som går till helgen. Jag kollade precis in på kontot, och det verkar som om de alldeles ikväll är framme i Franska Lyon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s