Skräp #blogg100

Gick på hockey ikväll. Första kvartsfinalen i bäst av sju matcher. Växjö Lakers-Örebro. Örebro, som Växjö har erkänt svårt för. Slutsatsen? Skräp.

Första perioden var väl okej, den slutade 0-0. I andra perioden spelade Växjö bra, riktigt bra, och tog ledningen med 2-0 (Erixon och Rakshani), och hade gott om chanser att göra fler mål.

I tredje perioden spelade Växjö inte alls bra i början, Örebro tog greppet och Växjö tog en tidig time out. Det hjälpte väl inte så mycket. Örebro reducerar genom ett tveksamt mål – diskussionen och störa målvaken och bedömningen av det har ju gått hög den här säsongen. Målet godkändes, i alla fall, och Örebro fortsatte trycka på. Med åtta minuter kvar av matchen kvitterar de. Nu börjar Växjö röra på sig igen och spela på och de har några chanser. Men när klockan står på 19.11 så drar de in ledningsmålet. Växjö tar ut målvakten, men lyckas inte trycka in pucken.

Så… Skräp…

Andra matchen på söndag i Örebro.

Skräp, del två:

Åkte buss hem, den var nästan full av hockeyfans. (Lakers sponsrar stadsbussarna som i vanliga fall trafikerar Arenastaden med bussar efter seriematcherna. Det är schysst. Min buss går inte så dags annars.)

Men det där med  män i övre medelåldern som går på hockey med sonen och sen får sonen hålla reda på sin onyktre far på vägen hem. Fadern som tror han är rolig och hittar på ”bus” (som att ta sonens mössa och försöka gömma den så han inte når den, gång på gång). Sonen som hela tiden säger: ”Sluta. Men sluta nu pappa. Sluta.”. Inte alls fräscht.

Skräp.

Nu? Ladda om inför kursras imorgon. Försöka hitta nåt smart att säga på opponeringen. Se till att få med alla papper.

Tjoho, vad redo och laddad jag känner mig…

Nya coola introt. (Men hjälper det om man förlorar?)

Satt nära isen idag, men hade ändå ganska bra uppsikt över hela planen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s