Mycket hockey för pengarna!? #blogg100 #vaxjolakers

Puh, har däckat i sängen efter att ha sett en galet lång hockeymatch. I SHL-slutspelet är det nämligen så att det aldrig blir straffar, som i seriespelet, utan man spelar tills någon gör mål. Och ikväll innebar det 104 minuter hockey mot de ordinarie 60 minuterna.

Det var alltså andra matchen i semifinalserien mellan Frölunda och Växjö (bäst av sju gäller). Frölunda vann i förrgår i Scandinavium, och idag var det då Växjö som var hemmalag. Och för att inte få en lång uppförsbacke i form av 0-2 i matcher var Växjö tvungna att vinna idag.

Efter en period stod det 1-1. Efter två perioder stod det fortfarande1-1. Vid den ordinarie matchtidens slut (60 minuter) stod det 1-1. Förlängning och Sudden death. Efter första förlängningsperioden stod det 1-1. Efter andra förlängningsperioden (100 spelade minuter) stod det fortfarande 1-1.

Man kan lugnt säga att spelarna började gå på knäna här. Korta byten, inte göra misstag, hålla tätt bakåt. Så började den tredje förlängningsperioden, och fyra minuter in i den gör Tuomas Kiiskinen mål för hemmalaget. Vilken lycka!!!

Därmed är det utjämnat i matchserien och vi vet att det blir en femte match i Göteborg på annandag påsk. Men först går den tredje matchen i Scandinavium på skärtorsdagen, och så blir det en eftermiddagsmatch i Växjö på påskafton.

Ja, jösses, vilken matchserie det här blir! Nej, det får vara allt för idag, jag måste publicera detta innan midnatt för att hålla mig till ”reglerna” för #blogg100! Sov gott!

Tv-puckshög! 

Bästa #21 Cory Murphy vinkar till publiken!

Tack Lakers Lakejer! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s