Några slutspelsfavoriter från Växjö Lakers #blogg100 #vlhgoldrush #vaxjolakers

Så här på lördagkvällen kan man behöva påminna sig lite om vad som hänt de senaste dagarna och veckorna. Och för att slippa så mycket hockeyabstinens, så klart…

Här kommer alltså några personliga favoriter från SM-slutspelet! Det blir några godbitar. Det finns så klart fler bilder och intervjuer! Men det är svårt att hitta de där klippen man verkligen vill ha tag på. Jag återkommer nog i ärendet så småningom! Men nu, lite lördagsgodis!!!

Jeff Tambellini

Om man inte varit det innan, så efter den här intervjun från ExpressenTV kan man ju som Växjöbo inte bli annat än lite småkär i kanadensaren Jeff Tambellini! Och jag håller tummarna för att han blir kvar!

Josh Hennessy

Och så krigaren Josh Hennessy. Den här bilden, alltså, den är tagen efter näst sista matchen när han fick ett skott på visirkanten och blödde rejält. Men efter viss omplåstring så gick han ändå in och spelade resten av matchen med galler. Och sista matchen körde han på med bara visiret. Diagnos: brutet näsben… 

Noah Welch och Cory Murhpy

Här en intervju med det fantastiska gamla backparet Noah Welch och Cory Murhpy. Noah: ”Can we talk about that?!?”: http://www.vaxjolakers.se/artikel/66374/

Noah Welch

Noah Welch är ju tuffast i stan. Men bilden på honom när han kostymklädd och tårögd kramar om klubbkamraterna efter avgörande vinsten mot Frölunda i den match han var avstängd, den är ju bara så fin!


Cory Murhy

Alltså, han är min allra, allra största favorit! Jag kan mycket väl tänka mig en tröja nr 21!

Cool kille, som när det var dags för kontraktsförhandling i januari skrev på för ytterligare två år. Och sen, bara, ”Nej, men, vi trivs här, vi vill stanna, jag vill fortsätta jobba här efter min spelarkarriär! Familjen trivs, ungarna gillar skolan, frun gillar sitt jobb, jag trivs. Vi vill stanna!” (Hör honom berätta om kontraktsförlängningen här. Här berättar han mer om varför han vill stanna.)

Och han är en riktig tuffing, som syr några stygn I ögonbrynet i båset under första första förlängningsperioden i sista matchen. 
Här tar Cory med sig barnen som får fira med bucklan och klacken Lakers lakejer efter segern:


Den avgörande matchen

Fler bilder och filmer från själva segermatchen finns här, i ett tidigare inlägg på bloggen.

Dagen efter

Guldhjältarna tillbringade större delen av eftermiddagen i solen på PM:s uteservering, med guldhjältarna på. Radio Kronoberg gjorde en intervju med några av dem

Och så var det då det officiella firandet på ett knökfullt Stortorg, inför 15.000 pers säger de som vet.  Jag avslutar med sötaste hyllningen, från en av Smålandspostens reportrar imorse:

Hyllningarna vill aldrig ta slut.

A post shared by Daniel Enestubbe (@enestubbe) on

 

 

Annonser

One thought on “Några slutspelsfavoriter från Växjö Lakers #blogg100 #vlhgoldrush #vaxjolakers

  1. Ping: En vecka sen SM-guldet!!! #vaxjolakers #tbt #vlhgoldrush #blogg100 | Annikas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s